VELIKONOČNÍ AKCE  |  Klikněte a získejte SLEVAJÍČKO  | 

Sublimační lepidlo na látky ve spreji SPIRIT 5 STRONG, zesílený efekt - 500ml

Univerzální kontaktní lepidlo ve spreji SPIRIT 5 STRONG se zesíleným lepicím efektem pro pevné i opakované přichycení a fixaci textilií, látek, kartonového papíru, pur pěny, plastů, filmů, fólii a dalších materiálů. Umožňuje trvalé i dočasné slepení dvou různých povrchů bez přenesení lepidla. Zabraňuje nechtěnému posuvu při práci s látkami, například při stříhání, řezání nebo kreslení. Velmi vhodné pro návrháře, domácí kutily i profesionální práce.
Vyprodáno! Vyprodáno! Tak to nás mrzí! Tento produkt už bohužel nelze zakoupit. Veškeré skladové zásoby jsou vyprodané a produkt již nelze doobjednat.
Kód produktu (SKU)
67807
227 Kč
Univerzální kontaktní lepidlo ve spreji SPIRIT 5 STRONG se zesíleným lepicím efektem pro pevné i opakované přichycení a fixaci textilií, látek, kartonového papíru, pur pěny, plastů, filmů, fólii a dalších materiálů. Umožňuje trvalé i dočasné slepení dvou různých povrchů bez přenesení lepidla. Zabraňuje nechtěnému posuvu při práci s látkami, například při stříhání, řezání nebo kreslení. Velmi vhodné pro návrháře, domácí kutily i profesionální práce. Balení obsahuje 500 ml.
Více informací
Kolekce / značka SPIRIT
Složení dočasné sublimační lepidlo ve spreji na látky a textilie se zesíleným efektem
Barva / vzor bezbarvý / objem 500 mililitrů
EAN (čárový kód) 5904341605557
Ostatním se také líbí...